Zoek
Filters

Maison kelder

Maison Kelder taart en gebak bestellen

De Maison Kelder taarten en gebak hadden eigenlijk ook onder Haagse specialiteten kunnen staan. De overheerlijke hazelnoot creme en hazelnoot slagroom taarten en gebak hebben namelijk veel weg van de befaamde Maison Kelder. Door velen wordt dát zelfs gezien als een echte delicatesse onder de taarten. Dan is het dus zeker de moeite waard om deze lekkernij te proberen! Bij 't Bakkertje in Den Haag kunt u dan ook de welbekende Maison Kelder taart bestellen. Is een taart teveel, dan kunt u ook Maison Kelder gebak bestellen via onze site. Precies genoeg voor één persoon en meerdere gebakjes staan natuurlijk ook gezellig op een schaal, nog los gezien van hoe het smaakt bij een bakje koffie.

Bezorging in regio Den Haag, Zoetermeer en Westland

Via de webshop van 't Bakkertje kunt u eenvoudig Maison Kelder taart en gebak bestellen. Daarbij kunt u kiezen uit twee soorten; hazelnoot slagroomtaart en hazelnoot creme taart en heeft u tevens de keuze uit een taart voor 4 personen of voor 6 tot 8 personen. In het bestelproces kunt u ook aangeven of u de bestelling zelf bij ons in Den Haag komt ophalen of dat u de taart(en) en/of gebak(jes) door ons laat bezorgen. Let op, bezorgen doen wij alleen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Westland en is mogelijk vanaf € 50,-.

Laat u uw Maison Kelder taart bezorgen? U kunt dan ook van de gelegenheid gebruikmaken om tevens andere boodschappen met de bezorging mee te laten nemen. Bijvoorbeeld onze dagelijks vers gebakken broden of andere lekkernij.

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina

Hazelnoot creme 4 pers

€14,95

Hazelnoot creme 6-8 pers

€19,75

Hazelnoot slagroom 4 pers

€14,95

Hazelnoot slagroom 6-8 pers

€19,75

Hazelnoot vanille crème gebak

€3,50

Hazelnoot mocca crème gebak

€3,50