Zoek
Filters

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering voor regio Den Haag, Westland, Zoetermeer e.o.

Niets is zo lekker als vers gebakken brood. Met de bedrijfscatering van ’t Bakkertje, zorgen wij dat u en uw werknemers (of collega’s) dagelijks met de lunch worden voorzien van deze verse lekkernij. Wij maken van uw lunch een feest met diverse verse broodjes, geheel naar uw wens samengesteld. Met de bedrijfscatering van ’t Bakkertje heeft u gegarandeerd ALTIJD dagvers brood!

Proefbestelling

Wilt u onze bedrijfscatering eens proberen om te kijken of het u en uw team bevalt? Neem dan contact met ons op voor een proefbestelling en ervaar het genot én de luxe van dagelijks vers brood!

http://hetbakkertje.compad.nl/contactus

De voordelen onze bedrijfscatering

Naast dat het gewoon lekker is, biedt de bedrijfscatering van ’t Bakkertje nog aan aantal voordelen:

  • ✔  U krijgt kwalitatief hoogstaand brood met meer voedingswaarde en zonder conserveringsmiddelen. Dus het is gezonder en u heeft langer een verzadigd gevoel.
  • ✔  Het brood wordt elke dag vers bezorgd, dus u hoeft er zelf niet de deur voor uit.
  • ✔  Naast brood kunnen wij eventueel ook beleg en drinken (zoals verse jus d‘orange) meeleveren. Dit betekent dus volledige ontzorging.
  • ✔  Met de bedrijfscatering van ’t Bakkertje steunt u ook een goed doel. Al het brood dat niet opgaat, nemen wij terug en wordt geschonken aan het klooster aan de Oude Molstraat in Den Haag.
  • ✔  Uw werknemers of collega’s zullen u dankbaar zijn voor deze geweldige secondaire arbeidsvoorwaarden.


Daarnaast hebben wij ook glutenvrij brood in ons assortiment.

Dagelijkse bezorging in Den Haag, Westland, Zoetermeer en omgeving

Dagelijks verzorgen wij de catering bij verschillende bedrijven, maar ook bedrijfspanden waarin diverse kleinere ondernemingen zijn gevestigd. Al deze bedrijven bevinden zich in de regio van Den Haag, Westland en Zoetermeer, waar ook de aangrenzende plaatsen onder vallen. Dit is dan ook de regio waar wij met onze bedrijfscatering bezorgen. Bent u met uw onderneming operationeel in de genoemde regio en wilt u meer weten over de bedrijfscatering van ’t Bakkertje? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 070-346 02 29.